12/11/23

CONCERT EN BLANC I NEGRE

 “Concert en blanc i negre”  és el títol del concert que ens ha ofert l’Orquestra Vivaldi sota la direcció del seu director  Jerónimo Castelló a l’Auditori de la Vall d’Uixó, amb repertori que tenia a la compositora argentina Claudia Montero com inspiradora i a Natalia González Figueroa i Tanja von Arx com executores, amb la pròpia orquestra Vivaldi, d’un concert inoblidable.

Claudia Montero ha estat una compositora argentina guanyadora de quatre Premis Grammy Llatins per millor obra contemporània en 2014, 2016 i 2018 i pel millor àlbum de música clàssica en 2018.

Amiga del director de l’orquestra Vivaldi, ha estat la inspiració per aquest concert amb el que també se li ha volgut rendir homenatge.

Natalia González Figueroa, pianista, és professora Superior i Llicenciada en Arts Musicals de la UNA, ¡ becària de Fundació Carolina, Joventuts Musicals de Madrid i del govern italià. Té com objectiu la difusió de la música argentina i com a solista i camarista ha recorregut nombrosos països .

Tanja von Arx és flautista travessera i música de cambra, animadora sociocultural, actriu i performer. Estudià en Suïssa amb professors molt importants. Com solista realitza concerts  amb diverses orquestres i ofereix classes magistrals en diferents continents.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada