22/3/22

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "EL VUELO DE PALOMA"

 

Rosabel Peñarroja és licenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de València, tot i que l'últim trimestree el va cursar a la Universitat de Nottigham.

A més a més de l’anglès, ha estudiat altres idiomes i des de 1990 ha treballat com a professora d’anglès en diferents instituts d’educació secundària. Des del 2004 ho fa a l’IES Botànic Cavanilles de la Vall, on, durant molts anys, ha coordinat els projectes d’intercanvi amb un institut de Cuijk i el “Lancaster girls grammar school” a Lancaster.

Com a docent, ha participat en nombrosos congressos, xarrades i cursos de formació i ha compaginat aquestes activitats amb les seues aficions: la lectura i l’escriptura i la música, el cine o el teatre, entre altres.

La novel·la que presentem avui, “El vuelo de Paloma”, és la seua quarta publicació: una novel·la  que tracta temes tan diversos com la complexitat de les relacions humanes, els prejudicis, la tendència a tancar els ulls front allò que ens incomoda i com algunes decisions o esdeveniments poden canviar les nostres vides o determinar el nostre destí.








Ací teniu l'entrevista que se li fa a Rosabel en la cadena SER: ENTREVISTA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada