27/5/15

MARA ARANDA: "MARE VOSTRUM"

El proper divendres 5 de juny, dins del cicle Primaveraa al Palau: Música i Paraula, actuarà Mara Aranda, que presentarà el seu nou disc "Mare Vostrum".
Vos deixem més informació.

Els concerts de juny


Diuen que les cireretes d'una a una pel maig i pel juny a grapats. Així és com venen els concerts i activitats programades per al mes de juny de la nostra cantant amb més projecció internacional a la que també podrem gaudir a casa en una cita molt especial. Continueu llegint...

El 3 de juny Mara Aranda viatjarà a Madrid on oferirà un concert en l'àmbit d'un sopar privat d'una important multinacional, davant de 3.000 convidats a l'acte. Acompanyada del seu equip habitual de col.laboradors, Jota Martínez i Abel García faran un recorregut per les cançons i ritmes de la Mediterrània que els sefardites difongueren en la seua diàspora i que s'han conservat fins als nostres dies en continu ús. Serà al Palau del Negralejo.Dos dies després, el 5 de juny, la cita serà a la Plana Baixa, a la Vall d'Uixó. Serà un concert organitzat per la societat cultural 'amics de la Vall', a les 22:00 en els jardins del Centre Cultural Palau de Vivel. Gaudirem de la presentació del nou treball de la cantant que celebra els seus 25 anys damunt dels escenaris de tot el món: Mare Vostrum.

A l'endemà, 6 de juny, viatjaran cap al sud. La sinagoga del Agua serà l'espai que acollirà un concert amb el programa de música sefardita. Serà dintre del 'Festival Internacional de Música y Danza Ciudad de Úbeda' que aquest any celebra la seua XXVII edició.

Continuant per regions australs ens aturarem el dia 8 de juny a Córdoba on aquest any es celebra el 750 aniversari de la construcció de la seua sinagoga. Convidats pel 'festival Internacional de Música Sefardita de Córdoba', Mara Aranda durà novament les notes i ritmes que viatjaren des de Toledo a Israel, de Tudela a Tànger o de Sagunt a Salònica al segle XV. Abans del concert es farà la inauguració oficial del festival amb la presentació de l'exposició d'instruments musicals en l'art hebreu de l'Espanya medieval de M. Aranda i Jota Martínez.

Després d'uns dies de descans, el 19 de juny, tindrà lloc un concert al 2on festival musical, gastronòmic i de cultura mediterrània, Espai Mediterrani. Novament, actuarà Mara Aranda a l'esplanada del MuVim oferint la possibilitat de gaudir d'un repertori de cançons de la Mediterrània des de la mirada dels exiliats forçosament al segle XV d'aquestes terres, els sefardites.

Del 24 al 28 de juny, la cantant continuarà amb la gira internacional encetada aquest darrer mes de maig a Sofia (Bulgària), per tal de celebrar el 450 aniversari de l'arribada de jueus sefardites a l'antic Imperi Otomà. Serà un concert a Varsòvia i altre a Wroclav, a més d'un taller didàctic per a joves interessats a deprendre el repertori que Mara Aranda a internacionalitzat, en una llengua que mai havia arribat tant lluny ni amb tanta força com de la seua mà.

Seguirem informant en pròximes edicions.3 juny, Madrid 22:00 (concert privat)
5 juny, Jardins del Centre Cultural Palau de Vivel. Vall d'Uixó 22:00
6 juny, Festival Internacional de Música y Danza ciudad de Úbeda. Úbeda (Jaén). 23:59 +info
8 juny, Festival Internacional de Música Sefardita de Córdoba. Exposició d'instruments i concert 22:30 +info
19 juny, MUVIM, València 22:00 +info
24 juny Wroclaw, Polònia
25 juny Varsaw, Polònia
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada