3/2/23

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA "A L'AGUAIT"

 

El 3 de febrer s’ha presentat a la biblioteca municipal la revista “A l’aguait”, un recull de tots els articles que Vicent Martínez Guzmán va escriure per a la revista EL SET , que durant uns mesos es va publicar quinzenalment  l’any 1990 en la Vall.

El pròleg d’aquesta publicació l’ha fet el professor de filosofia Vicent Rebollar, alumne de Vicent Martínez .

Com explica Vicent Rebollar, Vicent Martínez va triar, amb molt de seny, el títol d’aquests articles “A L’AGUAIT”  d’una expressió vallera “guaitar” . Vicent guaitava en tots aquells aspectes que considerava rellevants del seu poble  amb la seua mirada reflexiva de filòsof.

Vicent Rebollar considera que ha estat una pèrdua important la desaparició d’aquesta publicació perquè era un espai d’encontre i de reflexió sobre temes molt importants del nostre poble on persones com Vicent Martínez o Arcadi Garcia, grans  referents intel·lectuals , podien enriquir la vida cultural i social de la Vall.

Aquest recull dels articles de Vicent Martínez Guzmán té la missió de recuperar i fer arribar a les noves generacions les seues reflexions.

Vam comptar amb  música de violí interpretada per Paula Hervás Borrull, que va triar alguna de les obres preferides de Vicent Martínez Guzmán.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada