2/6/19

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI: "MÚSICA, PARAULA I CINEMA"


Vicente Ortiz Gimeno inicià els seus estudis musicals amb son pare i estudià als conservatoris professionals de La Vall d’Uixó i al de Castelló. Obtingué el títol de professor superior de clarinet. Es graduà Summa Cum Laude en Berklee College of Music de Boston en les especialitats de composició audiovisual i direcció d’orquestra, gràcies a una beca concedida per SGAE. I ha continuat la seua formació arreu del món.
Aquest jove compositor valler ha estat l’autor de bandes sonores de nombroses sèries i pel·lícules  i el dissabte per la vesprada ens donà una classe magistral, amb nombrosos exemples sonors, sobre tot el procés de musicar al cinema. Va ser molt sorprenent i aclaridor i el públic assistent pogué consultar-li tots els dubtes que se li plantejaven.
Vicent ens digué que posar música a una pel·lícula és per a ell com pintar i que, malgrat que estaria molt bé que “les muses inspiraren”, el seu treball és qüestió de domini de la tècnica i dels recursos adients de molt de treball i de molta professionalitat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada