30/5/19

XAVIER SARRIÀ I CLAUDIA KEY DAY


El dijous 30 de maig, a les 8 de la vesprada als jardins del Palau de Vivel, va tenir lloc el primer acte del XXIIé Cicle Música i Paraula, Primavera al Palau: l’actuació musical “Al país de l’olivera a càrrec de Xavier Sarrià, cantant d’Obrint Pas, acompanyat de Claudia Key Day.
Nombrós públic de totes les edats pogué gaudir de la música en valencià que Xavier i Claudia interpretaren emocionats i contents de veure els jardins del Palau plens.
Xavi Sarrià és conegut per ser membre fundador del grup valencià Obrint Pas, però també es escriptor i en aquesta ocasió el concert que ens va oferir està centrat en la seua última obra: “Al país de l’olivera” un llibre infantil que recull records de la seua infantesa i que està il·lustrat per Aitana Carrasco, de la que també tindrem oportunitat de conèixer les seues obres la propera setmana.
“Al país de l’olivera” és una cançó que s’ha convertit en tot un himne per a diferents generacions, una declaració d’amor a les nostres arrels. Aquest llibre està ple no sols de paraules, també de sentiments i paisatges de la nostra terra i que ens parla d’estimar i cuidar el lloc d’on venim i que explica l’amor que ens desperta i que mai es perd.
L’actuació tingué una sorpresa final: alumnat del CEIP Ausiàs March acompanyà a Xavier interpretant “Al país de l’olivera”.
Un començament magnífic per aquesta XXII ena edició de Música i Paraula!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada