1/10/18

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE POEMES "MEDUSES"

     La nostra societat, continuant amb el seu objectiu d’apropar la cultura als barris enguany també hem volgut col·laborar amb la festa del Roser, que celebra el 75 aniversari de la reconstrucció de l’ermita .
 És per això que el diumenge 30 de setembre presentà  el llibre de poesia MEDUSES.
El seu autor , MANUEL ROIG ABAD, és fill d’una coneguda família  de La Vall, músic des dels 10 anys, format en l’ SCHOLA CANTORUM ; cursà estudis superiors de música, en l’actualitat és professor de música de Secundaria en la població d’Ibi (Alacant) on ha format la seua llar. Malgrat que manté un estret vincle amb La Vall ,la seua ciutat .
      Reconegut escriptor amb obres com:
 MEMORIES D’UN GAT VERD, Premi 25 d’abril de Benissa en 2012
ATAC DE TEMPS, Premi Miquel Martí i Pol Universitat de Barcelona en 2014
TERRA SAGRADA  llibre amb el que guanyà el premi de poesia Roís de Corella , ciutat de València en 2014 i que la SS.CC. AMICS DE LA VALL va presentar en la primavera del 2015.
     En aquest moment era la seua il·lusió  compartir amb els veïns  DEL ROSER l’obra titulada “MEDUSES”, PREMI DE POESIA VILA D’ALMASSORA “ Antoni Matutano” en 2016, on l’autor  EXPRESA VIVÈNCIES I EMOCIONS VISCUDES pels carrers  i placetes del barri durant la seua infantesa.
     No va estar una presentació  a l’ús ja que Manuel va estar  acompanyat  pel  “GRUP DE CAMBRA MIGUEL ARNAU ABAD” i les veus de María Segarra Alonso i Vanessa Reche Lillo.
   Va estar un acte molt emotiu i, com no podia ser menys, multitudinari, doncs ens acompanyaren, familiars, amics i companys de l’autor i moltíssims veïns i veïnes del barri del Roser.

Vos deixem l'enllaç de l'entrada que ha fet Manuel Roig al seu blog PASSALABANDA









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada