22/5/17

ELOY TÁRRAGA: MITOGONÍAS


    Eloy Tárraga és veí  de La Vall , començà el seus estudis de Secundaria  a l’institut Benigasló i acabà en L’IES Broch i Llop DE VILAREAL. A continuació estudià Belles Arts a la Universitat de València llicenciant-se l’any 2014.
     La seua trajectoria va començar  al 2009  treballant el disseny en el món de l’empresa i la cartelleria .Actualment és director artístic d’ il·lustració per al videojoc WARLORDS OF TERRA.
     Premi Nacional de la ONCE en la categoría G l’any 2008.
     Ha participat en diferents exposicions col·lectives: l’última, ací al Palau, amb “Poetes i Cia” en 2016. D’AMICS DE LA VALL
L’exposició que ens presenta és primera exposició en solitari.
“MITOGONIAS” És una sèrie de 15 obres basades en la mitología grega. Han estat elaborades  utitlizant una amalgama o barreja de tècniques que van des del tradicional llapis de grafit i olis, fins a les  tècniques més modernes de pintura digital, emprades en la il·lustració actual. Tot aplicat, sobre un suport de fusta artesanal muntat pel mateix autor.
El professor de filosofía del IES BROCH I LLOP DE VILAREAL i autor de diferents obres relacionades amb la Psicologia i Antropologia, Ginés Gracia ha fet el comentari Filosòfico- pictoric.

         Segons ell , ens diu  que“ Hay fuerzas que siempre han estado ahí, en el fondo. Han acompañado a la humanidad para servirle de referente y recordarle lo que es y dónde están los límites. A veces surge alguien con la capacidad de reconocerlas y la fuerza necesaria para exponerlas a la luz. De aquí  nace la serie pictórica MITOGONIAS , de Eloy Tárraga”.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada