17/5/16

DESLEER:MAR ARZA

Dins del cicle MÚSICA I PARAULA, el divendres 20 de maig s'inaugura l'exposició de MAR ARZA "DESLEER", a les 19,30 a la sala gran del Palau de Vivel.


Mar Arza (Castelló de la Plana, 1976), viu i treballa a Barcelona
 La seva formació artística ha transcorregut per la Facultat de Belles Arts de València, Carnegie Mellon School of Art de Pittsburgh, EEUU i Winchester School of Art, Regne Unit, on va cursar un Màster d’Escultura becada per la Fundació Canyada-Blanch.
 Va ser guardonada amb el Premi Guasch-Coranty atorgat dins el marc de la Biennal de Valls 2013 i el premi Ars Libris 2013, concedit per la Fundació Banc Sabadell.
 La seva mostra individual al Centre d'Art Santa Mònica inaugurada al març del 2014, dins el Cicle Blanc sota Negre, mostrava en paral·lel el transcurs del temps que deixa petjada i el transcurs de la quotidianitat travessada de literatura, allò que la fa perdurable. Posteriorment va participar en una mostra col·lectiva a la Galeria Maserre a la recerca de genealogies femenines en l'art contemporani.
Actualment forma part de una mostra col·lectiva a l'espai d'art contemporani Tecla Sala, en una reflexió sobre el que podria ser una crítica institucional al actual panorama econòmic i polític arrel de la perllongada crisis encara present.
 Treballa habitualment amb Galeria Cànem de Castelló de la Plana que li ha donat suport des dels seus inicis professionals, i més recentment amb la Galeria Rocio Santa Cruz de Barcelona. Ha tingut mostres individuals a MeessenDeClerq Gallery de Brussel·les, Galeria Sicart de Vilafranca del Penedès, Horrach-Moyà de Palma de Mallorca, Fundació Vila Cases de Palafrugell, Capella de Sant Roc de Valls.
 Ha format part de col·lectives al Cincinnati Contemporary Arts Center, Palazzo delle Arti Napoli o Villa Empain de Brussel·les, al Museu de Valls o Centre d'Art Lo Pati d'Amposta, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada