1/6/10

Els xiquets i xiquetes de la Vall d'Uixó i els amants de la poesia han rendit un càlid homenatge al poeta oriolà Miguel HernándezEl dia 28 de maig, al teatre municipal Carmen Tur de la Vall d'Uixó, els xiquets i xiquetes de la Vall d'Uixó i Fondeguilla i els amants de la poesia rendiren un càlid homenatge al poeta oriolà Miguel Hernández. Dins del cicle Música i paraula, com cada any, més de vuitanta persones, entre xiquets i adults, recitaren poemes i emocionaren el públic, acompanyats amb música de guitarra.

L'acte es va realitzar finalment al teatre i no als jardins del palau de Vivel, com estava previst, a causa de la pluja que va caure a primeres hores de la vesprada i que acontinuava amenaçant.En total es van recitar seixanta poemes del conjunt de l'obra poètica de Miguel Hernández.

Especialment significativa és sempre l'actuació dels més menuts, alumnes d'infantil de les escoles del poble i aquest any també la participació de dos alumnes d'AFANIAD. L'emoció es va desbordar amb el recital dels amants de la poesia, que en són molts. Al mateix temps els alumnes de les escoles i el públic en general ha pogut gaudir de l'exposició "Viento del Pueblo: els espais poètics de Miguel Hernández" que s'ha instal·lat al palau de Vivel i que ha estat cedida per la UJI, on es poden contemplar fotografies, pannells, poemes i un audiovisual sobre el poeta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada