27/4/10

Commemoració Dia Internacional del Llibre




Els passats dies 23 i 24 d'abril, la Societat Cultural "Amics de la Vall" va organitzar una lectura continuada de "El camino" de MIGUEL DELIBES.

L'acte va ser inaugurat per la presidenta de l'associació, Rosario Benavent Adrián, el divendres, 23 d'abril, a la Biblioteca Municipal, amb una explicació de la commemoració del DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE i una semblança de la figura literària de MIGUEL DELIBES, autor que recentment desaparegut.

Després, l'alcaldesa de la Vall d'Uixó, Isabel Bonig, començà la lectura de "El camino", un dels llibres més representatius de l'autor. Al llarg de tres hores el divendres i tres més el dissabte, de 18 a 21 hores, un total de seixanta-quatre lectors vàren anar contant-nos la història de Daniel, el Mochuelo i del món rural on viu.

Els assistents a la lectura gaudírem de la tendresa del llibre, de l'humor i la ironia que es desprenen en alguns pasatges, així com de les magnífiques descipcions d'un món i una època determinda.

En aquest acte la Societat Cultural AMICS DE LA VALL ha contat amb la col·laboració de la BIBLIOTECA MUNICIPAL i de les seues bibliotecàries, que animen als usuaris a participar en tots els actes que caràcter literari que organitzem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada